Vissersclub De Reiger
Gompeldijk
2490 Balen
T: +32 (0) 496 96 71 67
@: info@vissersclubdereiger.be

Beschrijving

4 = Zuiderring Lommel-Mol of Mol Postel
5 = Keiheuvel/Balen-Wezel
6 = Mol
7 = Olmen/Ham
8 = Leopoldsburg Ligging

Na het oversteken van de brug op de grote baan van Mol-Balen komt men een spoorweg tegen. Dadelijk na het oversteken van de spoorweg slaat men het eerste kleine weggetje links af (= de Spoorwegstraat). Deze weg met zijn bochten volgen over ongeveer 900 meter. Daarna slaat men rechtsaf de Wolfsvennen in en blijft men rechtdoor rijden over een afstand van 400 meter (opgelet: de weg verandert ondertussen in Driehuizen op het eerste kruispunt waar de weg Wolfsvennen verder rechtsaf gaat). Voor u ziet u dan een ruime parking van café ’t Hoekske, hiervoor slaat je linksaf en gaat rechtdoor de Kiezelweg (Gompeldijk) op. Verder beschrijving: Zie beschrijving 2.
Men volgt de grote baan Leopoldsburg-Mol. Bij de lichten in het centrum van Balen gaat men rechtsaf. Men blijft deze weg volgen tot aan de rotonde. Hierop neemt men de tweede afslag richting Zuiderring. Bij het verlaten van de bebouwde kom (rechts ligt de krantenwinkel “’t Hoekske“) slaat men linksaf. Verdere beschrijving: beschrijving 1.
Men neemt de afslag Balen. Men blijft deze weg volgen ook na de eerste lichten richting het centrum van Balen. Juist voor het binnenkomen van de bebouwde kom Balen (links ligt de krantenwinkel ’t Hoekske) slaat men rechtsaf. Verdere beschrijving: beschrijving 1.
Men bevindt zich nu op de weg Stappersdijk genaamd. Men volgt deze tot aan de voetbalterreinen van de jeugd Verbroedering Balen. Hier gaat men rechtsaf de weg Driehuizen op. Deze blijft men volgen tot voorbij parking Café ’t Hoekske. Hier slaat men linksaf de kiezelweg (Gompeldijk) op. Verder beschrijving: beschrijving 2.
Deze blijft men via enkele bochten volgen over een afstand van 1 km tot men aan een haakse bocht vlak voor een vijver met een gele poort, men volgt na deze bocht niet meer de weg maar gaat rechtdoor. Rechts bevindt zich dan de visvijver “De Reiger“, links de vijver “’t Zonnebaarsje“.
Top